skip to Main Content

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 7.4.15

Σας καλούμε σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 07 του μηνός Απριλίου 2015 ημέρα Μεγάλη Τρίτη και ώρα 13.30, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

1.-΄Εγκριση διάθεσης ψήφισης πιστώσεων για την πληρωμή λειτουργικών και επενδυτικών δαπανών
προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
2.-Καθορισμός ωρών εργασίας εκχιονισμού Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού(σχετ.η 26/2015
Α.Ο.Ε.).
3.-Eπί της υπ΄αριθμ.183/2014 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας, σχετικά με δικαστική υπόθεση Δήμου & κ.κ.Ιωάννη και Ειρήνης Γκέκα.
4.-Επί της υπ’ αριθμ.116/2014 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας, σχετικά με δικαστική υπόθεση Δήμου & κ.Δημητρίου Λιλή του Γεωργίου.
5.-Αποδοχή δωρεάς Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ταξιάρχη, ανάπλασης του ηρώου της κεντρικής πλατείας του χωριού(κατασκευή παρτεριών περιμετρικά του ηρώου, τοποθέτηση φωτισμού και σταντ όπου θα τοποθετηθούν παλιές φωτογραφίες του χωριού) και της ΒΡΥΣΗΣ ΛΙΟΡΗ (κατασκευή παρτεριών, φύτεψη δένδρων, τοποθέτηση πάγκων ξαπόστασης των περαστικών, διαμόρφωση του υπάρχω χώρου).
6.-Αποδοχή δωρεάς Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καμαρίων, διαμόρφωσης του χώρου (πλακόστρωση-επένδυση πηγαδιού-βάψιμο) στη θέση ΄΄Πηγάδι΄΄ στο κέντρο του χωριού.
7.-Αποδοχή δωρεάς Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου, παρεμβάσεων οι οποίες αφορούν ζητήματα αισθητικής, επενδύσεις σημείων με πέτρα ή συντήρηση υπαρχόντων, στο γεφύρι του χωριού (θέση Κβέλα) και στην ομώνυμη βρύση.
8.-Ορισμός Δικηγόρου για δικαστικές ενέργειες, για άρση κατάσχεσης από ΄΄ΧΑΛΚΙΣ Α.Τ.Ε.Τ.Ε.΄΄ κατά του Δήμου σε Τραπεζικά Ιδρύματα.
9.-Επί εγγράφων του ΔΕΔΔΗΕ :α)με αρ.πρωτ.50506/11-2-2015, με θέμα :΄΄Επέκταση Δημοτικού φωτισμού΄΄ και β)με αρ.πρωτ.50098/26-3-2015, με θέμα : ΄΄Χορήγηση μιας νέας παροχής ισχύος 8 Kya (Νο Φ) με αριθμό παροχής 43825978 για τη σύνδεση με το Δίκτυο Διανομής Χαμηλής Τάσης του ακινήτου/εγκατάστασης που βρίσκεται στη διεύθυνση ΓΕΡΑΚΙΟΥ.
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ.2, του Ν.3852/10, αν απουσιάζουν ή κωλύονται τακτικά μέλη, καλούνται τα αναπληρωματικά με τη σειρά της εκλογής τους.
Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού
Ελένη Ευσταθίου

Back To Top