skip to Main Content

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 11.05.15

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 11 του μηνός Μαΐου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
1)Ενημέρωση επί του έργου ΄΄ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ Λ.ΑΙΔΗΨΟΥ΄΄.
2)Λειτουργία ΙΕΚ στον Δήμο μας (ΦΕΚ 2430/Β΄/12-9-2014)-(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Αθανάσιος Σπανός).
3)΄Εγκριση δημοπρασίας παραχώρησης κοινοχρήστων χώρων εκτός προβολής καταστημάτων στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας και Αγίου (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Παπαδόπουλος).
4)΄Εγκριση δημοπρασίας εκμίσθωσης τμημάτων των αιγιαλών – παραλίων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, για τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλώστρων και καντινών(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Παπαδόπουλος).
5)Συγκρότηση 5μελούς Επιτροπής εξέτασης αιτήσεων πολιτών για μείωση Δημοτικών τελών.(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Παπαδόπουλος).
6)Επί αιτήσεων πολιτών, σχετικά με επιστροφή χρημάτων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων. (Εισηγήτρια η Κα Πρόεδρος).
7)Εξουσιοδότηση Κας Δημάρχου για υπογραφή σύμβασης, που αφορά ΄΄ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗ 2012-2015΄΄-έτους 2013 (Πράσινο Ταμείο).(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).
8)Αποδοχή της 3/2015 μελέτης για ΄΄Εργασίες λειτουργίας και συντήρησης της Ε.Ε.Λ. και των αντλιοστασίων Α2 και Α3 του αποχετευτικού της Δημοτικής Κοινότητας Αιδηψού΄΄.(εισηγητής ο κ.Ζουπανιώτης).
9)Επί εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Περ/ντος & Πολεοδομίας Δήμου, με αρ.πρωτ.5263/27-4-2015, με θέμα: «Διαβίβαση 3ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο ΄΄ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΧΑΔΑΣ΄΄, προς έγκριση».(εισηγητής ο κ.Ζουπανιώτης).
10)΄Ανοιγμα λογαριασμού σε Τραπεζικό ΄Ιδρυμα για την κατάθεση χρημάτων Κληροδοτήματος Αποστόλου Μόσχου.(εισηγητής ο κ.Παπαδόπουλος).
11)Παραχώρηση ασθενοφόρου του Δήμου, στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας (εισηγήτρια η Κα Λουκατζίκου).

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Αγγελική Κούκουζα

Back To Top