skip to Main Content

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 29 του μηνός Ιουλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12η μεσ., με θέματα ημερήσιας διάταξης :
1)΄Εγκριση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων στο συνεκτικό τμήμα του Οικισμού Βιστρίτσα.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
2)Η υπ’ αριθμ.27/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα :΄΄Επί αιτήσεως του κ.Γεωργίου Τσάρνου του Δημητρίου, σχετικά με άδεια υπομίσθωσης του Δημοτικού καταστήματος στο Νέο Πύργο, για να προβεί σε διακοπή επαγγέλματος΄΄. (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
3)΄Εγκριση μελέτης ΄΄ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑΛΤΡΩΝ΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
4)΄Εγκριση προϋπολογισμού Κληροδοτήματος Παναγιώτη Σφακιανού.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
5)΄Εγκριση προϋπολογισμού Κληροδοτήματος Συμεών Τσακιρίδη του Ιωακείμ.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
6)΄Εγκριση προϋπολογισμού Κληροδοτήματος Αποστόλου Μόσχου.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
7)Επί αιτήσεων ΔΕΣΠ.& ΔΗΜ.ΦΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε. & Κας Ελένης Πετή του Ηλία, για παράταση ωραρίου μουσικής στα καταστήματά τους.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).
8)Επί αιτήσεων πολιτών, σχετικά με επιστροφή χρημάτων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων. (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
9)Επί αιτήσεων πολιτών, σχετικά με μείωση Δημοτικών τελών.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
10)Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή στο site «Καραγιλάνης μον Ε.Π.Ε.» και συμπληρωματική συνδρομή στη «Νομοτέλεια-Νομική Βάση Πληροφοριών Ε.Π.Ε.». (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
11)Καθορισμός ειδικοτήτων και χρόνου διάρκειας σύμβασης προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης)
12)Επί εγγράφου με αρ.πρωτ.125/20-7-2015 του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμης Εταιρίας των ΟΤΑ-«(Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ», με θέμα:΄΄Συγχώνευση Φο.Δ.Σ.Α΄΄).(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).
13)΄Ασκηση Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων.(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).
14)Εκλογή αναπληρωματικών μελών Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, μετά τις παραιτήσεις μελών της.
15)Επί εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, με αρ.πρωτ.24733/7-7-2015, με θέμα:΄΄Αποστολή τακτοποιητικού 4ου ΑΠΕ του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ Δ.Δ.ΓΙΑΛΤΡΩΝ Δήμου ΑΙΔΗΨΟΥ» του Δήμου ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
16)Επί αιτήσεων των κ.κ.Ιωάννη Αναγνώστου και Αθηνάς Αναγνώστου, με θέμα:΄΄Αναγκαστική προσκύρωση τμήματος΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
17)Παραχώρηση αυτ/των του προγράμματος ΄΄Βοήθεια στο σπίτι΄΄ των Δ.Ε.Ιστιαίας και Αιδηψού, στην ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.(εισηγήτρια η Κα ΄Αννα Λουκατζίκου).
18)Ταμειακός Απολογισμός έτους 2014 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού (ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.).(εισηγήτρια η Κα ΄Αννα Λουκατζίκου).
19)Επί της υπ’ αριθμ.125/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «΄Εγκριση Πρακτικού Επιτροπής Διεθνούς Δημόσιου Διαγωνισμού υγρών καυσίμων και λιπαντικών» και έγκρισης διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την απευθείας ανάθεση υγρών καυσίμων.(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).
20)Επί της υπ’ αριθμ.143/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα: «Σύνταξη σχεδίου τροποποίησης προυπ/σμού έτους 2015». (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
21)Επί της υπ’ αριθμ.145/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα: «Σύνταξη έκθεσης εσόδων-εξόδων Δήμου 2ου τριμήνου 2015». (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
22)Επί της υπ’ αριθμ.147/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα: «Επί των με αρ.πρωτ.10321/7-7-2015 και 10817/17-7-2015 Πρακτικών της Επιτροπής Διαγωνισμού της Προμήθειας Ανταλλακτικών, Ελαστικών, Συντήρηση – Επισκευή Οχημάτων & Μηχανημάτων έργου του Δήμου για το έτος 2015».(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).
23)Επί της υπ’ αριθμ.146/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα: « Επί της υπ’ αριθμ.309/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα : «΄Εγκριση Πρακτικού ΙΙΙ και κατακύρωση του διαγωνισμού που αφορά τη μελέτη με τίτλο ΄΄Οριστική μελέτη ομβρίων Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού΄΄».(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).
24)Επί της υπ’ αριθμ.149/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα: «Γνωμοδότηση πληρεξούσιου Δικηγόρου κ.Αργυρίου Ντάλα, σχετικά με δικαστική υπόθεση Δήμου & κ.Γεωργίου Βενετή του Στέργιου». (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
25)Επί της υπ’ αριθμ.152/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα:«Επί εγγράφου του ΔΕΔΔΗΕ με αρ.πρωτ.52750/19-5-2015, με θέμα :΄΄Παραλλαγή-μετατόπιση δικτύου΄΄».(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).
26)Επί της υπ’ αριθμ.113/2015 Α.Δ.Σ. «Αποδοχή της 3/2015 μελέτης για ΄΄Εργασίες λειτουργίας και συντήρησης της Ε.Ε.Λ. και των αντλιοστασίων Α2 και Α3 του αποχετευτικού της Δημοτικής Κοινότητας Αιδηψού΄΄».(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
27)Επί αιτήσεως της Κας Γεωργίας Φαράντου, περί χορήγησης άδειας χρήσης Δημοτικού χώρου για ψήσιμο καλαμποκιού στα Λ.Αιδηψού.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
28)Επί αιτήσεως του κ.Στέφανου Κατσαντώνη, περί χορήγησης άδειας χρήσης Δημοτικού χώρου για την τοποθέτηση καντίνας στα Λ.Αιδηψού.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
29)Δωρεάν παραχώρηση χρήσης κτιρίων στο ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, για ίδρυση Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και τη στέγαση των Υπηρεσιών που αυτά θα παρέχουν.(εισηγητής ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Δημήτριος Αγγελόπουλος).
30)΄Εγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, για την κατάθεση αίτησης προσφοράς του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ.2100/16-7-2015 πρόσκλησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για τη δράση ΄΄Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής΄΄.(εισηγητής ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Δημήτριος Αγγελόπουλος).
31)Παράταση συμβάσεων ΙΔΟΧ βάσει του άρθρου 49 του Ν.4325/2015.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Αγγελική Κούκουζα

Back To Top