skip to Main Content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 24.08.15

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού που θα γίνει την 24η Αυγούστου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ιστιαίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1. ΄Εγκριση διάθεσης ψήφισης πιστώσεων για την πληρωμή λειτουργικών και επενδυτικών δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015
2. Επί αιτήσεως ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. για επιχορήγηση.
3. Παράταση σύμβασης μίσθωσης κτιρίου ιδιοκτησίας Αικατερίνης Κούκουρα συζ. Γεωργίου στα Λ.Αιδηψού, για τη στέγαση των Υπηρεσιών του Κ.Ε.Π. της Δημοτικής Ενότητας Αιδηψού.
4. Παράταση σύμβασης μίσθωσης κτιρίου Ιωάννη & Ειρήνης Γκέκα στο Πευκί, για στέγαση των Υπηρεσιών του Κ.Ε.Π. της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίου.
5. Παράταση σύμβασης μίσθωσης κτιρίου ιδιοκτησίας Ένωσης Αγροτικών Συν/σμών Ευβοίας στην Ιστιαία, για τη στέγαση της Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας του Δήμου.
6. Σύνταξη σχεδίου τροποποίησης προυπ/σμού έτους 2015».
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 2, του N. 3852/10, αν απουσιάζουν ή κωλύονται τακτικά μέλη, καλούνται τα αναπληρωματικά με τη σειρά της εκλογής τους.

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΜΑΡΙΑ-ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Back To Top