skip to Main Content

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 25 του μηνός Αυγούστου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 12η μεσ., με θέματα ημερήσιας διάταξης :
1)Επί αιτήσεων πολιτών, σχετικά με μείωση Δημοτικών τελών.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
2)Επί αιτήσεων πολιτών, σχετικά με επιστροφή χρημάτων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων. (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
3)Επί εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, με αρ.πρωτ.24733/7-7-2015, με θέμα:΄΄Αποστολή τακτοποιητικού 4ου ΑΠΕ του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ Δ.Δ.ΓΙΑΛΤΡΩΝ Δήμου ΑΙΔΗΨΟΥ» του Δήμου ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
4)Αποδοχή της με αρ.πρωτ.12107/11-8-2015 μελέτης με τίτλο ¨Ασφάλιση αυτοκινήτων, οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού από 01.09.2015 μέχρι 01.09.2016¨.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
5)Αποδοχή της με αρ.πρωτ.9326/23-6-2015 μελέτης με τίτλο ¨Προμήθεια γάλακτος τύπου εβαπορέ¨.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
6)Επί της υπ’ αριθμ.165/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, περί αποδοχής της από 30-7-2015 γνωμοδότησης της πληρεξούσιας Δικηγόρου Κας Φωτεινής Λαμπρινίδη, σχετικά με το Κληροδότημα Παναγιώτη Σφακιανού.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Αθανάσιος Σπανός).
7)Επί της υπ’ αριθμ.164/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, σχετικά με διαγραφή ποσού που αφορά εισφορά λόγω επέκτασης σχεδίου πόλεως Ιστιαίας του Ο.Ε.Κ.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
8)Επί του με αρ.πρωτ.12274/13-8-2015 Πρακτικού Γνωμοδότησης της Επιτροπής Διαγωνισμού, Ολοκλήρωσης Διαδικασίας διαπραγμάτευσης και την απευθείας ανάθεση της Προμήθειας Ανταλλακτικών, Ελαστικών, Συντήρηση – Επισκευή Οχημάτων & Μηχανημάτων έργου του Δήμου για το έτος 2015.(εισηγήτρια η Κα Πρόεδρος).
9)Παράταση σύμβασης μίσθωσης κτιρίου ιδιοκτησίας ΄Ενωσης Αγροτικών Συν/σμών Ευβοίας στην Ιστιαία, για την στέγαση της Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας του Δήμου΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).
10)Παράταση σύμβασης μίσθωσης κτιρίου ιδιοκτησίας Αικατερίνης Κουκούρα συζ.Γεωργίου στα Λ.Αιδηψού, για την στέγαση των Υπηρεσιών του Κ.Ε.Π. της Δημοτικής Ενότητας Αιδηψού.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).
11)Παράταση σύμβασης μίσθωσης κτιρίου ιδιοκτησίας Ιωάννη & Ειρήνης Γκέκα στο Πευκί, για την στέγαση των Υπηρεσιών του Κ.Ε.Π. της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίου.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).
12)Λήψη Απόφασης περί έγκρισης της αποζημίωσης Προέδρου του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ΄΄ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ΄΄.(εισηγητής ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ.Δημήτριος Αγγελόπουλος).
13)«Σύνταξη σχεδίου τροπ/σης πρ/σμού έτους 2015»(εισηγήτρια η Αντιπρόεδρος της Ο.Ε. Κα Μαρία-Μυρτώ Παπαϊωάννου).
14)Περί συνέχισης ή μη του έργου «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων Δ.Δ.Βασιλικών-Αγριοβοτάνου-Γουβών Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού» (Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ.270/08 Μελέτης).(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
15)Περί συνέχισης ή μη του έργου «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων Δ.Δ.Αρτεμισίου-Πευκί-Ασμηνίου Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού» (Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ.349/08 Μελέτης). (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
16)Επί της υπ’ αριθμ.πρωτ.59307/18-9-2013 Πράξης Κλιμακίου Προληπτικού Ελέγχου Δαπανών στο VII Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με την μελέτη ΄΄Τροποποίηση-επικαιροποίηση του έργου «Ολοκλήρωση της εργολαβίας αποχέτευσης και ΒΙΟΚΑ ευρύτερης περιοχής Ιστιαίας (Α΄φάση)»΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
17)Επί της υπ’ αρ.16/2014 Πράξης του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νομού Ευβοίας, σχετικά με την μελέτη ΄΄Ειδικός προϋπολογισμός του έργου «Ολοκλήρωση εργολαβίας για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ΒΙΟ.ΚΑ ευρύτερης περιοχής Ιστιαίας»΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
18)Περί διάλυσης της σύμβασης του έργου ΄΄ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ Λ.ΑΙΔΗΨΟΥ΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
19)Επί αιτήσεων της ΑΦΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ο.Ε., με θέμα ΄΄Παράταση του χρόνου σύμβασης παράδοσης υλικών΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).
20)Επί αίτησης της ΕΒΙΒΑΚ Α.Ε., με θέμα ΄΄Παράταση του χρόνου σύμβασης παράδοσης υλικών΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Αγγελική Κούκουζα

Back To Top