skip to Main Content

Δελτίο Τύπου 07-10-2015

  • Νέα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Για την εκλογή του νέου Δ.Σ. Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού

Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού, θα επιθυμούσα να συγχαρώ θερμά το νέο Δ.Σ. για την εκλογή του και να ευχηθώ ολόψυχα για την επιτυχή έκβαση του έργου του.
Υπό το δεδομένο μάλιστα της καθοριστικής σημασίας του τουρισμού στην οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας, δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω για την προτεραιότητα που ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού προσδίδει στην γρήγορη αξιοποίηση των τουριστικών θησαυρών της ευρύτερης περιοχής μας, προεξάρχουσας της Λουτρόπολης της Αιδηψού.
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού αντιλαμβανόμενος τις δια του τουρισμού προοπτικές ταχείας ανάπτυξης του τόπου μας, θα εξακολουθήσει να είναι ένθερμος αρωγός κάθε προσπάθειας, που έχει ως στόχο της, αφενός την ανάδειξη και την προβολή της ιδιαίτερα προικισμένης περιοχής μας, αφετέρου τον εκσυγχρονισμό των παλαιών και τη δημιουργία νέων τουριστικών επιχειρήσεων.
Με αυτό το σκεπτικό θεωρείται αυτονόητη η συμπαράσταση του Δήμου μας και εμού προσωπικά στο έργο του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού, η ευόδωση του οποίου αφορά την ανάπτυξη ολόκληρης της Τοπικής μας Κοινωνίας.

Η Δήμαρχος
Eλένη Ευσταθίου

Back To Top