skip to Main Content

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 23.11.2015

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 23 του μηνός Νοεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος, στο 1ο θέμα η Κα ΄Αννα Λουκατζίκου και στο 5,6 και 10 θέμα ο Αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Καψοράχης).
1)Επί της υπ’ αριθμ.171/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα:«Eπί αιτήσεως της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού (ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.), για επιχορήγηση».
2)Επί αιτήσεων πολιτών, σχετικά με μείωση Δημοτικών τελών.
3)Επί αιτήσεων πολιτών, σχετικά με επιστροφή χρημάτων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
4)Επέκταση τρόπων πληρωμής τελών Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.
5)΄Εκδοση εντύπων Δήμου και ψήφιση διάθεσης πίστωσης (σχετ.η 142/2015 Α.Δ.Σ.).
6)Δημιουργία λογότυπου Δήμου.
7)Η υπ’ αριθμ.27/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα :΄΄Επί αιτήσεως του κ.Γεωργίου Τσάρνου του Δημητρίου, σχετικά με άδεια υπομίσθωσης του Δημοτικού καταστήματος στο Νέο Πύργο, για να προβεί σε διακοπή επαγγέλματος΄΄.
8)Επί της υπ’ αριθμ.233/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα:΄΄Επί του Πρακτικού άγονου διαγωνισμού για την προμήθεια γάλακτος εβαπορέ έτους 2015΄΄.
9)Η υπ’ αριθμ.241/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα:΄΄Επί του υπ’ αρ.50385/22-10-2015 εγγράφου ΔΕΔΔΗΕ΄΄.
10)΄Εγκριση μετάβασης εκπροσώπων του Δήμου, για συμμετοχή στην ΄Εκθεση Τουρισμού της Βαρσοβίας-Πολωνίας και διάθεση πίστωσης για την μετάβαση των εκπροσώπων.

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
11)Λειτουργία Α.Τ.Αιδηψού.(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).
12)Τοπικό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων. (εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).
13)Αντικατάσταση πρώην Δημοτικού Συμβούλου κ.Χρήστου Γεροστάθη από Επιτροπές (εισηγήτρια η Κα Πρόεδρος).
14)Επί αίτησης Κας Αναστασίας Αλεξίου του Δημητρίου, σχετικά με άδεια χρήσης Δημοτικού χώρου για τοποθέτηση καντίνας (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).
15)Εργασιακό μέλλον εργαζομένων στο Πρόγραμμα ΄΄Κοινωφελούς Εργασίας΄΄ μέσω ΟΑΕΔ, καθώς και των συμβασιούχων των οποίων η σύμβαση έληξε ή θα λήξει έως το τέλος του έτους. (εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).
16)Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έτους 2015, διάρκειας έως 8 μήνες. (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).
17)Φιλοξενία αγώνων ΡΑΛΙ-ΡΕΪΤ και παγκόσμια συνάντηση μοτοσυκλέττας ΑΛΑΜΜ. (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Καψοράχης).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
18)΄Εγκριση κοπής δένδρων.
19)Αποχαρακτηρισμός της παλαιάς παραλιακής οδού Αιδηψός-Λιχάδα στον Οικισμό Αγ.Νικόλαος.

ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. (εισηγητής ο Δ.Σ.-Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Δημήτριος Αγγελόπουλος).
20)Επί της υπ’ αριθμ.48/2015 απόφασης του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, με θέμα:΄΄2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015΄΄.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Αγγελική Κούκουζα

Back To Top