skip to Main Content

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

  • Νέα

Ο Δήμος Ιστιαίας- Αιδηψού βάσει του άρθρου 262 παρ.3 του Ν.3463/2006 προσκαλεί φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις προσώπων, να υποβάλλουν προσφορά για την εκκαθάριση της Δημοτικής Ιχθυοτροφικής Επιχείρησης Δήμου Ιστιαίας έως τις 03/12/2015 .
1.Αντικείμενο:
Οι υπηρεσίες αφορούν την εκκαθάριση της Ιχθυοτροφικής Επιχείρησης Δήμου Ιστιαίας
2. Τόπος παροχής των υπηρεσιών είναι η έδρα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και κάθε άλλο γραφείο του ιδίου Δήμου που κριθεί απαραίτητο.
3. Χρονοδιάγραμμα:
Η παροχή των υπηρεσιών θα διαρκέσει από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης έως και το τέλος του έργου (ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών).
4. Προυπολογισμός :
ΚΩΔ.ΠΡΟΥΠ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΣΟ
10.6142.002 Αμοιβές ορκωτών ελεγκτών για εκκαθάριση Δημοτικής
ιχθυοτροφικής επιχείρησης Δήμου Ιστιαίας, 10.000,00€
5. Δικαιούμενοι συμμετοχής:
Υποψήφιοι μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις προσώπων που εργάζονται ή λειτουργούν νομίμως στην Ελλάδα ως Ορκωτοί Ελεγκτές-Λογιστές.
6.Τόπος και χρόνος υποβολής προσφοράς και απαιτούμενα δικαιολογητικά:
Η οικονομική προσφορά θα υποβάλλεται έως 03/12/2015, στην οποία θα αναφέρεται η αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία για παρόμοιους ελέγχους καθώς και οι αριθμοί μητρώου ορκωτών ελεγκτών της ομάδας εργασίας.
Οι οικονομικές προσφορές μαζί με τα ζητούμενα δικαιολογητικά θα υποβληθούν σε σφραγισμένο φάκελο στο πρωτόκολλο του Δήμου Ιστιαίας –Αιδηψού με την ένδειξη «ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ» και θα περιέχουν την αμοιβή για τον έλεγχο (ολογράφως και αριθμητικά καθώς και με και χωρίς Φ.Π.Α). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της προσφοράς είναι η 03 Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το κριτήριο ανάθεσης της εργασίας είναι η πλέον συμφέρουσα προσφορά .
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2226350031 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Back To Top