skip to Main Content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ/ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ – ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  • Νέα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ Ιστιαία 29/01/2016
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Αρ. πρωτ.: 19
ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.
Τ.Κ. 34200, Ιστιαία
Πληρ.: Κόκορη Σπυριδούλα
Τηλ. : 22260-52426
Φαξ : 22260-52426

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ/ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ – ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, προσφεύγει στην διαδικασία της έκδοσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και συλλογής προσφορών από την τοπική αγορά, για την ανάθεση της προμήθειας ειδών αρτοποιίας – τυροκομίας – οπωροπωλείου – κρεοπωλείου – παντοπωλείου και βιβλιοχαρτοπωλείου, για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών Ιστιαίας και Λουτρών Αιδηψού, για το έτος 2016.
Μετά από συλλογή και αξιολόγηση οικονομικών προσφορών με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή προκειμένου να προμηθευτούν τα παρακάτω είδη σε ετήσιες ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία των δύο Παιδικών Σταθμών προτίθεται να προβεί σε διαδικασία απευθείας ανάθεσης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1) Οικονομική Προσφορά

Οικονομική Προσφορά:
Επιστολή στην οποία να αναγράφεται αναλυτικά το είδος και η προσφερόμενη τιμή σε ευρώ άνευ ΦΠΑ, σύμφωνα με την μονάδα μέτρησης των υπό προμήθεια ειδών. Στην ίδια επιστολή να αναγράφεται και το ποσοστό ΦΠΑ στο οποίο υπόκειται το είδος. Η οικονομική προσφορά των υποψηφίων θα παρέχεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες όπου θα αναγράφεται ευκρινώς το κόστος της δαπάνης της αναφερόμενης προμήθειας. Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία θα υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο των ειδών και δεν υπάρχει η δυνατότητα, για υποβολή προσφοράς μέρους μόνο των ζητουμένων ειδών. Σε περίπτωση προσφορών με το ίδιο οικονομικό τίμημα θα γίνει διαπραγμάτευση με τους υποψήφιους και αν και πάλι δεν προκύψει μειοδότης θα γίνει κλήρωση. Το ποσό της οικονομικής προσφοράς δεν επιδέχεται καμίας αλλαγής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που ασκούν δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την οικονομική προσφορά στα κατά τόπους γραφεία των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ (ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΩΝ καθημερινά από τις 08:00 μέχρι 14:00) σε φάκελο καλά σφραγισμένο στον οποίο θα αναγράφονται ευκρινώς :
– Η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα
– Ο πλήρης τίτλος της αρμόδιας υπηρεσίας που διενεργεί την προμήθεια
– Τα στοιχεία του αποστολέα
Σε περίπτωση που ο φάκελος είναι ανοικτός ή δεν αναφέρονται τα παραπάνω στοιχεία, οι προσφορές δεν γίνονται αποδεκτές. Προσφορές που θα υποβληθούν μετά τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα , θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν παραλαμβάνονται
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 8-2-2016 ΚΑΙ
ΩΡΑ:14:00
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
EIΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔ.ΣΤΑΘΜΟΥΣ.

Back To Top