skip to Main Content

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

  • Νέα

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού έχοντας υπόψη
– τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/07
– τον ΟΕΥ του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού
καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης επιστημονικού συνεργάτη.
Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται.
Β) Πτυχίο Νομικής της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε Διεθνή ή/και Ευρωπαϊκά θέματα.
Γ) Να έχουν εμπειρία σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης τουλάχιστον πέντε ετών και εμπειρία σε θέματα δημοσίων συμβάσεων Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Δ) Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας (επίπεδο first certificate)
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο μας μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα δημοσίευσης της παρούσας σε μία εφημερίδα του Νομού ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα.
Η γνωστοποίηση αυτή να δημοσιευθεί σε μία (1) ημερήσια εφημερίδα του Νομού Ευβοίας, να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Γραφείο Δημάρχου (τηλ. 2226350010, 2226350013) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Back To Top