skip to Main Content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 28.04.16

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού λόγω προθεσμιών που θα γίνει την 28η Απριλίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ιστιαίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1. ΄Εγκριση διάθεσης ψήφισης πιστώσεων για την πληρωμή λειτουργικών και επενδυτικών δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.
2. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοιχτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για Υπηρεσίες αποκομιδής, μεταφοράς και διάθεσης μη επικίνδυνων οικιακών αποβλήτων και καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων από τη Δημοτική Ενότητα Αιδηψού (εκτός Τ.Κ. Γιάλτρων και Οικισμού Ηλίων) αιχμής για το τετράμηνο (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) και ψήφιση διάθεση πίστωσης.
3. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοιχτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για Υπηρεσίες αποκομιδής, μεταφοράς και διάθεσης μη επικίνδυνων οικιακών αποβλήτων και καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων από τη Δημοτική Ενότητα Ωρεών (εκτός Τ.Κ. Καστανιώτισσας) για το τετράμηνο (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) και ψήφιση διάθεση πίστωσης.
4. Παράταση σύμβασης για ένα μήνα για ταχυδρομικά.
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 2, του N. 3852/10, αν απουσιάζουν ή κωλύονται τακτικά μέλη, καλούνται τα αναπληρωματικά με τη σειρά της εκλογής τους.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Back To Top