skip to Main Content

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 19-10-16

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 19 του μηνός Οκτωβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1) Επί αίτησης της Δ.Σ.Κας Αναστασίας Φουρνάρη, με θέμα:΄΄Παραίτηση από Επιτροπή Εξέτασης Αιτήσεων Πολιτών για μείωση Δημοτικών Τελών΄΄.
2)Επί της υπ’ αριθμ.262/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα:΄΄Συγκρότηση Επιτροπής εξέτασης-αξιολόγησης ενστάσεων & προσφυγών για τις δημόσιες συμβάσεις προμηθειών και γενικών υπηρεσιών για το έτος 2016 βάσει του Ν.4412/2016΄΄.
3)Επί εγγράφου του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε.Ευβοίας, με αρ.πρωτ.8046/13-10-2016, με θέμα:’’Ζητούνται διευκρινίσεις΄΄.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος, στο 6ο θέμα ο Δ.Σ.κ.Κων/νος Παπαδόπουλος και στο 7ο θέμα η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. Κα ΄Αννα Λουκατζίκου).
4)΄Εγκριση μετάβασης εκπροσώπου του Δήμου, για συμμετοχή στο ευρωπαϊκό έργο με τον τίτλο «Συμμετοχή χωρίς αποκλεισμούς-ανταλλαγή καλών πρακτικών και δικτύωση (Βe:in)» στις 22-25 Οκτωβρίου 2016 και διάθεση πίστωσης για την μετάβαση του εκπροσώπου.
5)Επί αιτήσεων πολιτών, σχετικά με επιστροφή χρημάτων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
6)΄Εγκριση πληρωμής δαπάνης από εκτέλεση κοινωφελούς έργου στην Τ.Κ.Καστανιώτισσας, από το λογαριασμό του Κληρ.Συμεών Τσακιρίδη και πληρωμή φόρων Κληρ/τος (ΕΝΦΙΑ, κ.λ.π.).
7)Εισηγητική ΄Εκθεση για την τεκμηρίωση εσόδων-εξόδων της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Αγγελική Κούκουζα

Back To Top