skip to Main Content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 14.11.16

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού που θα γίνει την 14η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ιστιαίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1. ΄Εγκριση διάθεσης ψήφισης πιστώσεων για την πληρωμή λειτουργικών και επενδυτικών δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.
2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, διάθεσης πίστωσης, τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός των όρων διακήρυξης του έργου σύμφωνα με την αρ. 54/16 μελέτη Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
3. Επί του υπ’ αρ. 14004/26-10-2016 εγγράφου του πρώην Δημάρχου κ. Ζάχου Χριστοφή.
4. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, διάθεσης πίστωσης, τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός των όρων διακήρυξης του έργου ¨Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Δρόμων Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού¨.
5. Περί έγκρισης τεχνικών προδιαγραφών, τρόπος εκτέλεσης, καθορισμός των όρων διακήρυξης και διάθεση πίστωσης για την ΄΄Προμήθεια εξοπλισμού αποκατάστασης ΒΙΟΚΑ Λ.Αιδηψού΄΄.
6. Κατάρτιση όρων διακήρυξης εκμίσθωσης Δημοτικού Περιπτέρου Λ.Αιδηψού»
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 2, του N. 3852/10, αν απουσιάζουν ή κωλύονται τακτικά μέλη, καλούνται τα αναπληρωματικά με τη σειρά της εκλογής τους.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Back To Top