skip to Main Content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 30-11-2016

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού που θα γίνει την 30η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ιστιαίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1.΄Εγκριση διάθεσης ψήφισης πιστώσεων για την πληρωμή λειτουργικών και επενδυτικών δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.
2.Επί του πρακτικού κλήρωσης επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών έργων και επιτροπής εξέτασης-αξιολόγησης ενστάσεων & προσφυγών για τις δημόσιες συμβάσεις έργων για το έτος 2016 βάσει του Ν. 4412/2016.
3.Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, διάθεσης πίστωσης, τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός των όρων διακήρυξης του έργου σύμφωνα με την αρ. 54/16 μελέτη Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
4.Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, διάθεσης πίστωσης, τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός των όρων διακήρυξης του έργου ¨Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Δρόμων Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού¨.
5.Σύνταξη σχεδίου Προϋπολογισμού Εσόδων και Εξόδων Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού οικονομικού έτους 2016 και παραπομπή στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση».
6.Κατάρτιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού οικονομικού έτους 2016 και παραπομπή στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση του.
7.Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για άσκηση έφεσης κατά της υπ’ αρ. 106/15 απόφασης Ειρηνοδικείου Ιστιαίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 2, του N. 3852/10, αν απουσιάζουν ή κωλύονται τακτικά μέλη, καλούνται τα αναπληρωματικά με τη σειρά της εκλογής τους.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Back To Top