skip to Main Content

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

  • Νέα

Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Eιδικού Συνεργάτη Δημάρχου στα θέματα Τουρισμού, Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων με βάση τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007.
Η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2. Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων.
3. Τις διατάξεις του άρθρου 45 του Ν. 3979/2011 «Για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Λοιπές Διατάξεις».
4. Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού
5. Τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου μας.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ
Ότι προτίθεται να προσλάβει έναν (1) Eιδικό Συνεργάτη Δημάρχου στα θέματα Τουρισμού, Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων, ο οποίος θα τον συνεπικουρεί στο έργο του παρέχοντας συμβουλές και διατυπώνοντας εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά, στα θέματα αρμοδιοτήτων του.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να καταλάβουν τη θέση αυτή του Eιδικού Συνεργάτη, θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:
1. Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 (άρθρα 11-17)
2. Τα τυπικά προσόντα που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 82 του Ν. 3584/2007.
3. Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας (επίπεδο first certificate)
4. Ειδίκευση στους τομείς Τουρισμού, Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και ανάλογη σημαντική εμπειρία. Επίσης, η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν με την αίτησή τους:
1. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται όλα τα προβλεπόμενα από την παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού και ότι σε περίπτωση επιλογής τους θα προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των παραπάνω προσόντων διορισμού.
2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
3. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.
4. Πιστοποιημένη εμπειρία.
5. Τίτλους σπουδών.

Η επιλογή θα γίνει από την Δήμαρχο η οποία θα αποφασίσει κατά την κρίση της για την καταλληλότητα του προσλαμβανομένου (άρθρο 163 του Ν.3584/2007). Ο προσληφθείς θα υπογράψει σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί την θητεία της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας θα προσληφθεί.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το γραφείο Δημάρχου (Τηλ. 22263 50010, 22263 50013).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο μας μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών, η οποία αρχίζει από την επομένη ημέρα δημοσίευσης της παρούσας σε μια εφημερίδα του Νομού ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι μεταγενέστερη της δημοσίευσης στη εφημερίδα.

Η γνωστοποίηση αυτή να δημοσιευθεί σε μία (1) ημερήσια εφημερίδα του Νομού Ευβοίας, να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Back To Top