skip to Main Content

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  • Νέα

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού
Σύμφωνα με την 38/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε η μίσθωση ενός ακινήτου στην Ιστιαία για την στέγαση αποθηκευτικού χώρου φύλαξης φακέλων αρχείων της Υπηρεσίας Δόμησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας του Δήμου Ιστιαίας- Αιδηψού και καλεί τους ενδιαφερόμενους κατόχους ακινήτων γύρωθεν της πλατείας της Ιστιαίας και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 100 μέτρων από τα Γραφεία που στεγάζεται σήμερα η Υπηρεσία Δόμησης, όπως εντός προθεσμίας είκοσι(20) ημερών από της δημοσιεύσεως, εκδηλώσουν ενδιαφέρον, καταθέτοντας εις την αρμόδια Επιτροπή του άρθρου 7 του Π.Δ.270/81 του Δήμου, την προσφορά ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.270/81 και του Ν. 3463/06 όπως σήμερα ισχύουν.
Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει να έχει συνολική ωφέλιμη καθαρή επιφάνεια χώρων κυρίας χρήσης από 100 έως 150 τετραγωνικά μέτρα, χωρίς σε αυτήν να υπολογίζεται η επιφάνεια των κοινοχρήστων χώρων, όπως της εισόδου, του ανελκυστήρα, του κλιμακοστασίου, των πλατύσκαλων-διαδρόμων, του μηχανοστασίου, της απόληξης δώματος κλπ. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται μέχρι την 31-8-2019, με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο από το Δήμο.
Ο φάκελος της προσφοράς θα πρέπει να περιέχει τα στοιχεία που αναφέρονται στο άρθρο 6 της 38/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.
Περισσότερες πληροφορίες και τεύχος πλήρους διακήρυξης θα διατίθενται από το Δημοτικό Κατάστημα Ιστιαίας-Αιδηψού, Πλατεία Ιστιαίας, τηλέφωνο 2226-3-50037.
Ιστιαία 09 – 03 – 2017
Η Δήμαρχος
Ελένη Ευσταθίου

Back To Top