skip to Main Content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού που θα γίνει την 3η Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1. Επί γνωμοδοτήσεως πληρεξούσιου δικηγόρου κ. Δημητρίου Γκίκα (σχετ. 171/2018 ΑΟΕ).
2. Επί γνωμοδοτήσεως πληρεξούσιου δικηγόρου κ. Δημητρίου Γκίκα (σχετ. 226/2018 ΑΟΕ).
3. Επί γνωμοδοτήσεως πληρεξούσιου δικηγόρου κ. Δημητρίου Γκίκα (σχετ. 199/2018 ΑΟΕ).
4. Επί της αριθ. 305/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για ορισμό δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότηση σχετικά με την διαγραφή τέλους Παρεπιδημούντων κ. Κων/νου Μασουρίδη.
5. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης επί της από 13-11-2018 αίτησης κ. Νικολάου Κουτσογιωργάκη.
6. Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας εκμίσθωσης κοινοχρήστου χώρου στην Κεντρική Πλατεία Ιστιαίας για εγκατάσταση παγοδρομίου-λυόμενου οικίσκου και καρουζέλ».
7. Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού μίσθωσης κτιρίου για στέγαση του Δημοτικού Κτηνιατρείου (σχετ. Η αριθ. 347/2018 Α.Δ.Σ).
8. Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας εκμίσθωσης Σχολικής Καλλιεργήσιμης γης στον Οικισμό Αγ. Γεωργίου Ιστιαίας.
9. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού».
10. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υλικών για την επισκευή και συντήρηση σχολικών χώρων άθλησης και αύλειων χώρων».

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 2, του N. 3852/10, αν απουσιάζουν ή κωλύονται τακτικά μέλη, καλούνται τα αναπληρωματικά με τη σειρά της εκλογής τους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Back To Top