skip to Main Content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΙΣΤΙΑΙΑ 2/08/2019

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 8981

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού (για λόγους δημόσιας υγείας και λόγω προθεσμιών), που θα γίνει την 2α Αυγούστου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ιστιαίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1. Ακύρωση δημοσιευμένου ηλεκτρονικού διαγωνισμού, «Προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ», με αριθμό συστήματος ΕΣΗΣΗΣ: 71429-2 και την εκ νέου δημοσίευση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με νέο αριθμό συστήματος ΕΣΗΔΗΣ και νέες ημερομηνίες δημοσίευσης και υποβολής προσφορών με τους ίδιους όρους και πιστώσεις».
2. Έγκριση του υπ’ αρ. 8857/31-7-2019 πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια λιπαντικών έτους 2019.
3. Απευθείας αναθέσεις μίσθωσης οχημάτων για την μεταφορά λυμάτων, από τα αντλιοστάσια του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού στο ΒΙΟΚΑ του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 2, του N. 3852/10, αν απουσιάζουν ή κωλύονται τακτικά μέλη, καλούνται τα αναπληρωματικά με τη σειρά της εκλογής τους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Back To Top