skip to Main Content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΙΣΤΙΑΙΑ 27/09/2019

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 11462

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού που θα γίνει την 1η Οκτωβρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 8.30 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1. Ορισμός Μελών Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Aποκατάσταση δημοτικού οδικού δικτύου εντός σχεδίου πόλεως Λουτρών Αιδηψού (παραλιακή οδός και κάθετες σε αυτή οδοί) και τμήμα δρόμου εισόδου στον οικισμό Μπάνια Γιάλτρων της Τ.Κ Γιάλτρων».
2. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Aποκατάσταση δημοτικού οδικού δικτύου εντός σχεδίου πόλεως Λουτρών Αιδηψού (παραλιακή οδός και κάθετες σε αυτή οδοί) και τμήμα δρόμου εισόδου στον οικισμό Μπάνια Γιάλτρων της Τ.Κ Γιάλτρων».
3. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υλικών για την επισκευή και συντήρηση σχολικών χώρων άθλησης και αύλειων χώρων».
4. Επί γνωμοδοτήσεως πληρεξούσιου δικηγόρου κ. Αναστάσιου Κοντοκώστα (σχετ. 105/2019 ΑΟΕ).
5. Επί του αριθ. ΔΥ/18-9-2019 εγγράφου του τμήματος Τοπ. Οικ. Ανάπτυξης Δήμου με θέμα «Ορισμός Δικηγόρου».
6. Επί του αριθ. 11441/27-9-2019 εγγράφου του τμήματος εσόδων & Περιουσίας Δήμου με θέμα «Υπολογισμός Προστίμου».
7. Έγκριση Ισολογισμού-Aποτελεσμάτων Χρήσεως της ΔΗ.Κ.Ε.I.A οικονομικού έτους 2018.
8. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου σχετικά με την από 2-9-2019 αγωγή του Γεωργίου Μαυρωνά.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 2, του N. 3852/10, αν απουσιάζουν ή κωλύονται τακτικά μέλη, καλούνται τα αναπληρωματικά με τη σειρά της εκλογής τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΟΝΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Back To Top